vrijdag 6 juli 2012

Het Beste Kookboek

HALVERHOUT, H.A.M.; HOFFMANN-DRUKKER, J.C. e.a.
Het Beste Kookboek
Goed Inkopen. Beter Koken met een geïllustreerde handleiding voor de basistechnieken
Uitgeversmij. Reader's Digest, Amsterdam / Brussel, 1975
[ISBN 9064070121 (Worldcat, Wikipedia)]

 Algemeen Basiskookboek van een Nederlandse redactie van Reader's Digest. Naast vier algemene hoofdstukken over de voedingswaarde van voedingsmiddelen, een inkoopgids voor ingredienten als groenten, vlees en vis, beschouwingen over de uitrusting en inrichting van de keuken en een bespreking van basistechnieken en kooktermen biedt dit kookboek een uitgebreide verzameling van recepten voor talrijke bereidingen. In meer dan 400 tekstillustraties worden specifieke keukentechnieken nader toegelicht, maar het werk bevat geen foto's van gerechten of gedresseerde schotels.

zie ook:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten