Encyclopedie   Over   Pantheon   RSS Feed   Thesaurus    Tijdschriften    Wijzigingen   Zoekmachine   

vrijdag 24 september 2010

Ons rijk culinair Vlaanderen vroeger en nu


COCQUYT, Etienne
Ons rijk culinair Vlaanderen vroeger en nu
met meer dan 250 streekgerechten
MIM, Deurne / Antwerpen, 1989
[ISBN 9034103552 (Wikipedia, Worldcat, Books Google)]

Websites:
zie ook:
Wanneer Vlaanderen en België in de wereld naar buiten treden, dan moeten ze hun gastronomie en hun culinair erfgoed uitspelen als onderdeel van onze cultuur. We hebben een van de beste keukens en rijkste culinaire tradities ter wereld en bieden een ongemeen sterke troef in de kwaliteit van onze land- en tuinbouwprodukten. In dit boek geeft gastronomisch schrijver Etienne Cocquyt niet alleen een overzicht van de typische streekgerechten en de culinaire folklore van vroeger, maar besteedt hij ook veel aandacht aan nieuwe, toekomstgerichte produkten en aan nieuwe creaties met klassieke produkten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten