HUYSENTRUYT, Piet
SOS Piet 2 - Vlaamse Toppers
Reeks: SOS Piet
Uitgeverij Lannoo, Tielt, 2009
Verschenen als extra bijlage bij de weekend editie van Het Laatste Nieuws
Inhoud:
- Aspergesoep
- Asperges schillen
- Uiensoep
- Ui snijden
- Biersoep
- Kaaskroketten
- Garnalenkroketten
- Garnalen pellen
- Paling in 't groen
- Mosselen in witte wijn
- Stoverij
- Hutsepot
- Groenten diepvriezen
- Kotelet
- Blackwellsaus
- Rundertong in madeirasaus
- Steak
- Peperroomsaus
- Champignonsaus
- Steak tartaar
- Bloemkool in kaassaus
- Bechamelsaus
- Côte à l'os bakken
- Gebakken ham met mosterdsaus
- Witloof met kaas en ham
- Kalfsblanquette
- Gegrild Breydelspek met perenstroop
- Konijn met pruimen
- Konijn kuisen
- Konijnenrug fileren en opbinden
- Fazant bakken
- Fazant versnijden en opbinden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten