HUYSENTRUYT, Piet
SOS Piet 1 - Feestelijke Gerechten
Reeks: SOS Piet
Uitgeverij Lannoo, Tielt, 2009
Verschenen als extra bijlage bij de weekend editie van Het Laatste Nieuws
Inhoud:
- Witloofsoep
- Julienne van appel
- Julienne van witloof
- Komkommersoep
- Kikkerbilletjes
- Scampi diabolique
- Roerei met zalm
- Gepocheerd ei
- Terrine van ganzenlever
- Hollandaisesaus
- Zalm fileren en fijnsnijden
- Visfilet
- Dorade fileren
- Beurre blanc
- Kreeft Belle-vue
- Kreeft snijden en schoonmaken
- Gegratineerde oesters
- Oesters openen
- Serveertips oesters
- Rosbief
- Prinsessenboontjes
- Boontjes koken en in ijswater koelen
- Gratin dauphinois
- Bearnaisesaus
- Parelhoen
- Gebakken witloof
- Vispannetje
- Orloffgebraad
- Eendenborst
- Rijst koken
- Feestelijke serveertips rijst
- Kwartels
- Kwartels fileren en opbinden
- Aardappel met kaviaar
- Irish coffee
- Slagroom
Geen opmerkingen:
Een reactie posten