Encyclopedie   Over   Pantheon   RSS Feed   Thesaurus    Tijdschriften    Wijzigingen   Zoekmachine   

donderdag 21 oktober 2010

Lara Croft Tomb Raider Legend


CORE DESIGN
Lara Croft Tomb Raider Legend
Eidos Interactive, 2006

Lara Croft, Hertogin van Saint Bridget, is een jonge, excentrieke en rijke aristocrate uit het Londense Wimbledon. Ze genoot een uitmuntende opleiding aan elitaire privéscholen. Vanaf haar zestiende raakte Lara geïnteresseerd in de archeologie en die passie deed haar verschillende avonturen beleven op haar zoektocht naar oudheidkundige schatten.

Websites:
zie ook:


Schermafbeelding van het hoofdmenu van het PC game:
Lara Croft Tomb Raider LegendDeze episode van Tomb Raider begint in Bolivia...


Overzicht van de verschillende episodes van dit computerspel:


The Communication Center in the Craft Mansion

Als Lara niet op reis is, verblijft ze op de Croft Mansion in Surrey in Zuid-Engeland. Het is een imposant landhuis met onder meer een grote bibliotheek, een gymzaal en een binnenzwembad. Om het huis ligt een uitgebreid trainingsparcours waarop Lara tijdens haar rustperiodes haar conditie kan bijhouden.


Op haar negende jaar crasht het vliegtuig met Lara en haar moeder aan boord. Ze overleven de crash allebei, maar haar moeder verdwijnt op mysterieuze wijze als haar moeder het zwaard Excalibur uit een steen trekt. Als jonge vrouw gaat Lara Croft naar Bolivia om te zoeken naar een andere steen met dezelfde runen erop. Haar queeste voert haar in deze episode nog naar Peru, Japan, Ghana, Kazachstan en Nepal teneinde het versplinterde zwaard Excalibur weer samen te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten