vrijdag 24 september 2010
Braden en Stoven in de Römertopf
EXNER, Eva
Braden en Stoven in de Römertopf
400 eenvoudig klaar te maken verrukkelijke gerechten voor de gezonde voeding
Eduard Bay, Ransbach, West-Germany, 1970
Bewerking voor Nederland en Vlaanderen: Jos Hagers
[ISBN 3870590866 (Wikipedia, Worldcat, Books Google)]
Braden zonder vet in de Römertopf. Te vet eten is funest voor onze gezondheid. Artsen waarschuwen daar voortdurend voor. Zou daarom de meest natuurlijke manier van koken niet de beste zijn? De oude Romeinen gingen ons al voor. De Römertopf is de moderne versie van de beroemde braadschotel van Luculles. Vlees, vis, gevogelte, aardappelen en groente stooft men in het eigen vocht gaar waardoor de vitamines en natuurlijke voedingsstoffen behouden blijven. Vandaar dit receptenboekje dat speciaal bestemd is voor smulpapen, dieet-patiënten en iedereen die graag slank wil blijven.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten